Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Proud.
Vážené hodnocení
6.4
Průměrné hodnocení
6.4
Celkem vypitých piv 39
Točených piv 16
Lahvových piv 20
Plechových piv 3
Proud

Recenze & komentáře

mipek

okomentoval před pivo následovně:

Stačí přidat větný člen a z řeky Mže, která se stéká pod našimi okny, vzniká hříčka připomínající londýnskou Temži. A právě tam je doma Pale Ale, lehké pivo pro hašení žízně dělníků v docích.

6
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Pil jsem ze skla, není to špatné, ale trochu vodnaté, příště uberte vody z Londýnské "Temže". S takým rozpočtem, co máte , začínáte vařit podobné sračky, co děláte ve "Velkém" v rádoby pivovaru, co by člověk šutrem dohodil....

5
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivovary v ČR loni uvařily 20,1 milionu hektolitrů piva, výstav tak meziročně klesl o 6,9 procenta. Snížila se i spotřeba na obyvatele, každý Čech loni vypil v průměru o sedm litrů méně. Celková spotřeba piva na hlavu tak klesla na 135 litrů, což je nejméně od 60. let minulého století. V úterý o tom informovali zástupci Českého svazu pivovarů a sladoven.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Stačí přidat větný člen a z řeky Mže, která se stéká pod našimi okny, vzniká hříčka připomínající londýnskou Temži. A právě tam, je doma „session pale ale“, lehké pivo pro hašení žízně dělníků v londýnských docích.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Stačí přidat větný člen a z řeky Mže, která se stéká pod našimi okny, vzniká hříčka připomínající londýnskou Temži. A právě tam, je doma pale ale, lehké pivo pro hašení žízně dělníků v docích.. Chmel: Admiral, Jester, Cascade UK, Olicana. Slad: pale ale, plzeňský. Pivo: výčepní svrchně kvašené nefiltrované. Složení: voda, ječné slady, chmelové výrobky. Pivní styl Pale ale. Alkohol 4,2 % ob.j. Stupňovitost 10 % EPM. Hořkost 30 IBU. Barva/EBC 10 EBC.

7
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Pale ALE. Bleděžlutá lehce zakalená barva, bílá slabá pěna. Chuť švestky, rozinky, máslo, trochu trpká, ulpívá na jazyku. Obs. alk. 4,2% obj. IBU 30, EBC 10, stupňovitost 10%. Chmely Admiral, Jester, Cascade UK, Olicana. V pivovaru Proud vyrábí Plzeňský Prazdroj. Zvláštní chuť.

6
Mira

okomentoval před pivo následovně:

Další z nových pivovarů, tento dokonce přímo z Plzně. Světlunké, lehké pivo, silně pitelné.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Proud 10° TheMže

Jak se pije Proud 10° TheMže v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 50,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 1 50,00 Kč 1
Olomoucký kraj 2 50,00 Kč 3
Plzeňský kraj 4 56,00 Kč 3
Středočeský kraj 2 30,00 Kč 1
Zlínský kraj 3 25,00 Kč 1