Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.3
Průměrné hodnocení
7.7
Celkem vypitých piv 34
Točených piv 0
Lahvových piv 34
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Maciek T

okomentoval před pivo následovně:

Typowe angielskie Ale z wyraźna goryczką. Piana, barwa, aromat, smak bez zarzutu. Moc dobre. I można upolować w polskim Lidlu raz w roku za niewielką cenę 4 PLN

8
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Barva tmavě jantarová.Pěna stabilní.Držela.Vůně karamel,slad.Chutˇkaramel,slad,ovoce,koncovka nahořklá.Koupeno v Tesco UK.

7
Iveta  K.

okomentovala před pivo následovně:

Pro mě úplná TOPka co se týče piva typu Ale. Chuť karamelu, ovoce, hořkosti skvěle do sebe zapadají. Trochu vyšší cena, ale určitě stojí za to si jej koupit ne jen jednou.

10
Matěj H.

okomentoval před pivo následovně:

Docela příjemné překvapení. Krásná měděná barva. Vůně mi přijde alkoholová s troškou ovoce. Naperlení je mírné, ale vůči stylu piva je akorát. A nejlepší nakonec chuť opravdu povedená na začátku lehký náznak sladové chuti s krásným lehkým (na Ale obrovksým) hořkým dozvukem.

7
Daniel P.

okomentoval před pivo následovně:

Jeden z mých oblíbených Ale. Vůně je typická pro Ale. Velmi lehce ovocné pozadí. Ale nejzajímavější je na tomhle pivu jeho hořkost. Zanechá velmi specifický hořko-trpký ocas na jazyku. Moc dobré.

7
Petr B.

okomentoval před pivo následovně:

Konečně slušné pivo z britské produkce. Příjemná vůně, lehce ovocná chuť a hlavně konečně slušná dávka hořkosti, přestože na ale by se klidně snesla i trochu vyšší.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Bishops Finger

Jak se pije Bishops Finger v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 1 12,00 Kč 1